Wat doen wij

Het team van Pepernoot Events is de specialist in het op zeer professionele wijze vertolken van Sinterklaas en zijn Pieten. Ons fantastische team van acteurs kunnen door hun lange ervaring als geen ander een grote indruk maken op de kinderen. Uiteraard vindt u bij Pepernoot Events alles wat u nodig heeft voor een grandioos Sinterklaasfeest. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen.

U kunt ons bijvoorbeeld enkel boeken voor een optreden van Sinterklaas, maar u kunt ons ook inschakelen voor de totale organisatie van uw evenement of een onderdeel daarvan. Op basis van uw wensen en ideen verzorgen wij al het denk- en regelwerk. Wij zijn zeer flexibel en helpen u graag aan creatieve oplossingen. Mocht u bijzondere wensen hebben dan kunnen wij een beroep doen op ons uitgebreide netwerk. Zo kunnen wij op ieder formaat decors, attracties, entertainment, artiesten, muziek, kostuums, techniek en catering regelen.

Kortom, voor het onvergetelijke Sinterklaasfeest kunt u met een gerust hart contact opnemen met ons, het ervaren team haalt alles uit de kast voor een onvergetelijke Sinterklaas viering die u nog lang zal heugen!

Pepernoot Events - Tegelpiet