Diensten

Bij Pepernoot Events vindt u een compleet scala aan diensten voor een grandioos Sinterklaasfeest onder één dak. U kunt uiteraard bij ons Dé Sint en zijn Pieten boeken maar u kunt ons ook contacteren voor de totale organisatie van uw evenement of een onderdeel daarvan. Wat uw wensen en ideeën ook zijn wij halen alles uit de kast voor de perfecte Sinterklaasbeleving.

Bij de diverse activiteiten die wij verzorgen, hoort ook een divers scala aan opties en mogelijkheden. Uiteraard is geen een evenement hetzelfde en daarom laten wij u in het overzicht graag zien wat de meest voorkomende zijn. Uiteraard zijn er naast de meest voorkomende ook andere mogelijkheden, staat uw wens er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden. Wij dagen u daarom ook uit..... “Probeer maar iets te bedenken wat wij niet kunnen”... U zult versteld staan!!!

LEKKERNIJEN

Standaard verzorgen wij een royale hoeveelheid gemêleerd strooigoed voor op uw locatie, op verzoek kunnen wij alle Sinterklaas gerelateerde lekkernijen verzorgen

STOEL / TROON

Pepernoot Events heeft de echte Sinterklaasstoel in het bezit, een belangrijk onderdeel van het Sinterklaasfeest wat voor de fantasie van de kinderen niet mag ontbreken

DECOR / DECORATIE

Van het decoreren van een kleine feestlocatie tot de aankleding van een groot podium, wij kunnen ervoor zorgen dat de hele locatie compleet aandoet alsof je bij Sinterklaas thuis bent. Eventueel kan dit tijdens het optreden samen met de kinderen.... Maar ook met de pappa’s en mamma’s afgemaakt worden.

LICHT EN GELUID

Voor een extra feestelijk geheel kunnen wij ook een compleet licht/geluidspakketpakket verzorgen voor op uw locatie, van een simpele spot en een kleine geluidsset tot aan complexe bewegend licht shows met geluid voor een zaal tot 1000 personen of meer. Alles in eigen beheer!!!

Pepernoot Events